Registreren

Nieuwe Spar-winkel in Wetteren opent zijn deuren

De nagelnieuwe Spar-winkel ligt langs de Oosterzelesteenweg en richt zich voornamelijk op buurtbewoners en Wetteraars die na hun dagtaak langs de winkel passeren om hun grote aankopen te doen. De winkel is alle dagen open tot 20.00 u. en op zondag van 8.00 u. tot 13.00 u. Spar Wetteren heeft een verkoopoppervlakte van 723 m² en beschikt over een ruime parking.

Ondernemer Pieter Vandewalle beheerde eerder 5 jaar lang succesvol de Spar-winkel in Gent langs de Zwijnaardsesteenweg. Toen Spar Retail de O'Cool winkel in Wetteren overnam, zag Pieter een uitgelezen kans om eigenhandig een gloednieuwe, grotere Sparwinkel uit te bouwen. De ervaringen die hij opdeed in Gent en daarvoor ook bij GB en als uitbater van 2 tankstations, komen zeer te pas om van Spar Wetteren een rendabele, kwaliteitsvolle en klantvriendelijke winkel te maken.


Spar Wetteren wil uitpakken met alle versafdelingen en een bijzondere focus op de traiteurafdeling. Eigen bereide gerechten en verse salades moeten een van de speerpunten worden. De groenten- en fruitafdeling wordt nu al erg druk bezocht. ‘Vers' staat ook in Spar Wetteren centraal.

De klantenreceptie op woensdag 26 juni was alvast een schot in de roos. Het publiek was talrijk opgekomen om al een eerste keer kennis te maken met de nieuwe Spar-winkel. Velen werden verrast door de aangename en gezellige winkelomgeving. Wegens de jarenlange aanwezigheid van een Spar Lambrechts in de buurt, hadden vele bezoekereen volledig ander beeld van waarvoor Spar Retail echt staat: gezellig winkelen, sympathieke winkeliers, verse producten, scherpe prijzen,…

Ondanks enkele groeipijnen kunnen Pieter en de 13 personeelsleden terugkijken op een geslaagde start.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis