Download Gratis uw Franchise startersgids

Nieuwe Spar Vichte opent de deuren in koopcentrum Molecule

Open op zondagavond
Spar Vichte maakt deel uit van het bekende winkelcomplex Molecule, bekend om zijn grote aanbod meubelen, kleding, elektro, tuingerief en decoratie. “We zijn elke dag een halfuur vroeger en een halfuur langer open dan Molecule, behalve op onze sluitingsdag donderdag. Ook op zondag zijn we dus telkens open van 9 tot 19 uur ’s avonds, als enige in de buurt”, zegt zelfstandig ondernemer Meihdi Daddi. Vanuit het koopcentrum kijken klanten meteen binnen in de hele winkel en krijgen ze een mooi overzicht van het assortiment. “We mikken uiteraard op dagtoeristen van Molecule, maar ook de buurtbewoners, passanten en werknemers van nabije bedrijven zijn bij ons meer dan welkom.”

Familiebedrijf
Dat Spar Vichte een aangename buurtwinkel is, is grotendeels te danken aan de familiale sfeer. “We zijn dan ook een echt familiebedrijf. Samen met mijn broer Ichem leid ik de dagelijkse werking van de winkel in goede banen, terwijl onze mama Farida zich ontfermt over de warme bakkerij”, zegt Meihdi. “We willen ons onderscheiden door net dat tikkeltje verder te gaan in persoonlijke service en begeleiding. Dankzij onze passie voor voeding nemen we graag de tijd om onze klanten te adviseren.” In totaal gaan er zo’n vijftien mensen aan het werk.

Focus op vers
De versafdelingen zijn de speerpunten van Spar Vichte. In de winkel bereiden ze zoveel mogelijk ter plekke. Vers brood, stokbrood, pistolets en koffiekoeken bakt Farida meerdere keren per dag af om de versheid te garanderen. Meihdi: “Onze ervaren beenhouwer kent de Vichtenaren al 15 jaar en stemt ons ambachtelijk aanbod vlees en traiteurgerechten af op hun wensen. Klanten kunnen ook specifieke bestellingen of voorkeuren doorgeven. Onze kaas en charcuterie komt vers van het mes, en dat proef je toch op je boterham. We hebben ook een ruim assortiment tapas en organiseren regelmatig degustaties met wijn en streekbiertjes.”


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis