Alvo - April/Mei

Nieuwe Proxy Delhaize in Olen opent deuren

Afgelopen week opende een nieuwe Proxy Delhaize de deuren aan de Koning Boudewijnlaan in Olen. Delhaize wil met de nieuwe winkel nog dichter bij de klanten staan. De vestiging speelt in op de verwachtingen van de klanten. Delhaize wil naar eigen zeggen een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten aanbieden. De nieuwe winkel wordt uitgebaat door Gert Aerts en gerant Wouter Aertgeerts. Gert Aerts is ook de eigenaar van AD Delhaize Herentals, en baat met Proxy Delhaize Olen vandaag dus twee Delhaize winkels uit. België beschikt vandaag over een sterk netwerk van 233 Proxy winkels.

Het nieuwe Proxy-winkelconcept wordt vooral gekenmerkt door ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak centraal wil stellen. De supermarktketen verklaart dat klanten vandaag meer op zoek zijn naar inspiratie, nieuwigheden, kwaliteit en gemak, wanneer zij winkelen.

De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen in de winkel zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort.

Proxy Delhaize Olen wil zich integreren in de buurt. De winkel zorgt voor de creatie van 10 nieuwe jobs, die voornamelijk lokaal zullen worden ingevuld. Dit moet een eerste stap vormen naar integratie in de buurt. PB


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis