Quetzal

Nieuwe McDonald's Mol pakt uit met modern interieurconcept

Het nieuwe interieurconcept bestaat voornamelijk uit een combinatie van hout en steen dat volgens de keten voor een huiselijke en gezellige sfeer zorgt. De combinatie wordt aangevuld met een aantal ontwerpen van bekende namen uit de designwereld. Er staan zowel felrode Eames-stoelen, lederen Chesterfield-zetels en barkrukken van de Franse architect Jean Prouvé.

Ook qua technologie gaat deze nieuwe vestiging een stapje verder. Naast gratis wifi zijn er vier bestelkiosken waar klanten op eigen tempo hun keuze kunnen maken. Er is ook een `Gym & Fun` voor kinderen, met een digitale projector die interactieve spelletjes en beelden projecteert op de vloer.

Van de nu 71 McDonald`s-vestigingen in België zijn er 70 in handen van 23 franchisenemers. Het nieuwe restaurant in Mol wordt uitgebaat door Nancy Haenen. Haar vader bezit vier McDonald's filialen en haar nonkel vijf. Ook haar zus werkt bij de keten. Nancy werkte zelf al vijf jaar als administratieve kracht voor haar vader en nonkel en gaat nu zelf de uitdaging aan. PB


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis