Johnny's Burger - Juni/Juni/Augustus

Nieuwe franchisenemers voor Anytime Fitness in België!

Wesley is inmiddels meer dan 15 jaar recreatief beoefenaar van fitness en krachttraining. Hij spendeert gemiddeld 6 dagen per week in zijn club. Vandaar dat hij ook vaak genoeg de opmerking van zijn echtgenote krijgt dat hij beter z'n bed daar kan plaatsen.
Dit zette hem aan het denken omtrent de mogelijkheden om zelf een club te openen. Een eerste stap was het behalen van een diploma Personal Coach, op deze manier kon hij z'n jarenlange praktijkervaring aanvullen met de theoretische kennis van dit sportdomein.
In eerste instantie had het koppel de ambitie om een bestaande club in de regio over te nemen. Echter wegens gebrek aan mogelijkheden, bewandelden ze het pad om een standalone club te openen.

In hun zoektocht naar en voorbereiding van een eigen club, zijn ze in contact gekomen met Anytime Fitness. Daarvoor hadden ze nog nooit gehoord van deze organisatie.
De kriebel om een eigen club op poten te zetten werd steeds groter, maar ondanks het feit dat de fitnessbranche nog steeds een enorme groei kent in België, werd snel duidelijk dat de concurrentie fel aanwezig is en vaak beschikt over enorme kapitalen. Daarom hebben Nancy en Wesley ook besloten om geen standalone club te openen. Na zich verder verdiept te hebben in Anytime Fitness en de mogelijkheden heeft het koppel toen de stap genomen om een eerste afspraak te plannen. Meteen de start van enkele aangename en positieve ontmoetingen waarbij ze steeds meer vertrouwen kregen in de sterkte van het franchiseconcept, de bereidwilligheid van de medewerkers en het begrip en geduld van de CEO. Anytime Fitness leerde op zijn beurt het enthousiaste koppel beter kennen om te evalueren of er een 'match' was qua verwachtingen en doelstellingen.

Het 'samen sterk gevoel' is anno 2016 een niet onbelangrijke factor, en dit gevoel is iets wat Anytime Fitness aan ons heeft gebonden. De ondersteuning, begeleiding en eventuele bijsturing, die Anytime Fitness aan zijn franchisenemers biedt, zijn allen doorslaggevend geweest in onze beslissing om een samenwerking op poten te zetten door middel van ondertekening van het franchisecontract. Een stille jarenlange droom werd ineens realiteit; de opening van een eigen fitnessclub, voorzien van hightech apparatuur in een moderne strakke look. Anytime Fitness zorgt ervoor dat dromen realiteit worden!

De zoektocht naar een geschikte locatie/pand verliep niet onmiddellijk van een leien dakje. Maar mits wat geduld, opvolging én het vergroten van hun zoekgebied zijn ze terecht gekomen in Kalmthout. Het was nog even spannend om de nodige gemeentelijke vergunning te verkrijgen, maar dankzij tussenkomst van een sportieve burgemeester werd alsnog een gunstig advies afgeleverd.
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de opening van de 1ste club in de Belgische provincie Antwerpen.
De opening is voorzien op 1 september. Bron: Anytime Fitness


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis