VDBK - Januari website NL

Nieuwe CEO voor Delitraiteur

Terlinden volgt Jean-Marc van Cutsem op, die meer dan 12 jaar lang het unieke distributieconcept van Delitraiteur uitwerkte. Van Cutsem blijft actief in de Louis Delhaize Groep, als gedelegeerd bestuurder van Delfood, dat de meer dan 350 Belgische louis Delhaize-buurtwinkels uitbaat.

De benoeming van Alexandre Terlinden is verre van een breuk met het verleden. Terlinden was eerder al Marketing Director bij Delitraiteur, en werd als naaste medewerker van van Cutsem van dichtbij voorbereid om diens verantwoordelijkheden aan de top over te nemen.

Het nieuws komt enkele dagen nadat ook Jean-Pierre Roelands een stap terug zette bij Colruyt. Dit bevestigt dat de distributeurs een nieuwe generatie aan het klaarstomen zijn, en dat ze de overgang daarnaartoe zo vlot mogelijk willen laten verlopen.

Delitraiteur blijft innoveren in zijn sector. Om enkele voorbeelden op te noemen, hebben we de lancering van hun magazine Delimag in het eerste trimester van 2013, de klantenkaart "MyFidelity" gelanceerd in april 2012, hun "Equilibris" producten gelanceerd in 2009 gevolgd door "Inteligent Nutrition" (I.N) in 2011.

Bron: Gondola


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis