Burger King - Leuven / Ninove - 08/02-08/03/2021

Nieuwe CEO Domino’s pizza en 3 nieuwe openingen in 1 week

Eerst was Domino’s Frameries aan de beurt. Deze Hengouwse gemeente vlak bij Bergen kreeg er een nieuwe Domino’s Pizza bij gelegen op een mooi hoekpand. Deze succesvolle opening werd gevolgd door een nieuwe Waalse vestiging in Tubize. Een ruime vestiging met lange vitrine biedt ook beperkte zitplaatsen om ter plaatse de verse Domino’s producten te nuttigen. Het allernieuwste Domino’s pizza restaurant bevindt zich in het centrum van Herentals.

Volgens Misja Vroom, CEO van Domino’s Pizza Belgium, zijn alle restaurants volgens de meest recente technieken ingericht en richten de franchisenemers zich op de hoge standaarden die ze gedurende een uitgebreide training hebben meegekregen.

Na ruim 12,5 jaar, gaat Andre ten Wolde als COO een nieuwe uitdaging aan voor Domino’s Pizza Enterprises in Europa. Misja Vroom, voormalig franchisenemer en de laatste jaren verantwoordelijk voor de expansie en activiteiten in België, neemt de taken van Ten Wolde als CEO voor Nederland en België over.

Misja Vroom is al bijna 25 jaar in diverse functies betrokken bij Domino’s Nederland en België. Binnen Domino’s Pizza Enterprises (DPE) gaat de voorkeur uit naar CEO’s die ooit succesvol franchisenemers zijn geweest. In de directie zitten maar liefst 4 voormalig franchisenemers. Misja Vroom: “Onze ambitie is om het aantal vestigingen in de Benelux de komende 5 jaar te verdubbelen.”

Grootste
Door de groei en ambitie van Domino’s in Europa is er behoefte aan meer structuur en sturing. Andre ten Wolde: “Inmiddels zijn we in Nederland het grootste Quick Service Restaurant (QSR), gemeten naar aantal vestigingen. Vorige maand opende we de 250e vestiging. In België zijn we het grootste pizza bezorgsysteem, met de ambitie om ook daar het grootste QSR te worden.”

Ten Wolde begon 12,5 jaar gelden bij Domino’s, waarvan de laatste zeven jaar als CEO. Bij zijn komst telde de keten vijftig vestigingen in Nederland en twee in België. Inmiddels zijn er meer dan 300 in de Benelux. Domino’s Pizza Enterprises groeit hard in Europa. Om die groei te faciliteren, is het noodzakelijk om het Europees Leadership Team uit te breiden. Andre ten Wolde zal naast CEO Andrew Rennie plaatsnemen in het LT en als COO verantwoordelijk zijn voor de Europese Marketing, Development en daarnaast diverse andere projecten.

Heeft u interesse om zelf een Domino’s Pizza restaurant uit te baten? Neem dan hier contact op met Domino’s Pizza Franchise België.

 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis