Download Gratis uw Franchise startersgids

Nieuw : You wok rekruteert franchisenemers via Franchise.be

Een vluchtig hapje maar eveneens een gezond hapje: dat is de uitdaging die velen zichzelf opleggen elke dag opnieuw.
Een belangrijk deel van Aziatische keuken baseert zich op verschillende culinaire deugden voor haar specialiteiten. YouWok inspireert zich op die kennis over de kunst van het gezond en snel koken en associeert het concept met de wok-op-maat, waarbij meer dan 200 verschillende bereidingswijzen aangeboden worden. Van het garnituur tot de sauzen en uiteraard het basisbestanddeel: heerlijke noedels of gearomatiseerde rijst. Smakelijk!

Profiel van de kandidaat :

Om ons bij onze familie van ondernemers te voegen vragen wij onze kandidaten een ziel van onafhankelijkheid te hebben.
Bepaalde kwaliteiten zijn essentieel om partner manager bij YouWok te zijn: goede team management vaardigheden, rigoureus beheer en nauwgezette toepassing van onze procedures om een consistent imago te behouden tussen al onze verkooppunten, een gevoel van service vergezeld van uitstekende relaties, een sterke dagelijkse betrokkenheid bij uw restaurant of restaurants en vooral, een smaak voor uitdaging!

Als je het spel speelt, zal de groep het spel spelen door het ondersteunen van de ontwikkeling van uw avontuur van de zoektocht naar de plaats tot de opening ervan door zijn bekendheid met onze communicatieafdeling ervaren in de meest modieuze methoden om onze verschillende klantensegmenten te behouden.

Ga voor informatie naar de website van YouWok. 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis