Yves Rocher - Q4 2021

Nieuw : Engel & Völkers rekurteert volop in Vlaanderen met Franchise.be

Het succesvolle vastgoed makelaars netwerk Engel & Völkers wenst zijn bestaande netwerk uit te breiden en zoekt volop Franchisenemers voor Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en Limburg.

Engel & Völkers is één van de belangrijkste servicebedrijven in de wereld gespecialiseerd in verkoop en verhuur van luxe residentiële eigendommen, commerciële eigendommen, jachten en privé-jets.

In België actief sinds 2006 beschikken we momenteel over meer dan 24 filialen. Ons nationaal netwerk breidt zich steeds verder uit en we bieden onze klanten de beste service aan. We hebben toegang tot een internationaal netwerk van kopers en klanten die geïnteresseerd zijn in exclusief vastgoed.

Dankzij het uniek en voortdurend groeiend netwerk, alsook dankzij de sterkte van het merk, hebben Engel & Völkers een exclusieve lijst van klanten tot onze beschikking. Het personeel voelt zich helemaal thuis voelt en onze medewerkers geloven in het merk, met passie.

Open een vastgoedfranchise in België

Engel & Völkers België is momenteel op zoek naar ondernemers in Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en Limburg die een vastgoedkantoor kunnen runnen. In deze provincies schuilt een groot marktpotentieel voor Engel & Völkers vastgoedmakelaars. Een commissie van € 750.000,00 per jaar is redelijk voor een marktaandeel van 10% op lange termijn. Onze partners danken hun succes vooral aan het potentieel dat franchising met zich meebrengt en hun persoonlijke prestaties.

We zoeken gedreven ondernemers voor de verkoop en verhuur van Luxevastgoed. Eerdere ervaring in de sector is geen vereiste en is geschikt voor zowel starters als professionele vastgoedmakelaars. De opstart van een E&V kantoor vereist een startkapitaal met een eigen kapitaalsinbreng van min. 50.000 €

Beschikbare licentiegebieden in Vlaanderen

Blankenberge - De Haan / Oostende / Nieuwpoort / Koksijde - De Panne / Torhout / Diksmuide / Ieper / Aalter – Maldegem/ Turnhout / Mol - Kasterlee / Brecht / Herentals / Lier / Tielt - Diest / Tienen / Leuven / Boom / Bornem / ...

Beschikbare licentiegebieden in Vlaams-Brabant

Wemmel - Meise / Asse - Merchtem / Dilbeek - Lennik / Aalst - Affligem / Ternat - Enghien / Halle - Beersel / ...

Vele voordelen als franchisenemer!

Wanneer u uw eigen franchise bij ons opent, zullen wij je stap voor stap begeleiden om uw makelaarsbedrijf tot een succes te maken.

  1. Competitieve voordelen: een wereldwijd gekend merk, top eigendommen, top klanten
  2. Onmiddellijke aanwezigheid: het internationale netwerk biedt mogelijkheden over heel de wereld, met eigen kantoorfilialen.
  3. Internationaal netwerk van franchises: meer eigendommen om uit te kiezen, deel uitmaken van een grote familie - zonder competitie!
  4. Opleidingen in ons eigen opleidingscentrum dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën.
  5. Volledig ondersteund computersysteem, marketingtools, gepersonaliseerde contactpunten, ons eigen opleidingscentrum

Open uw eigen vastgoedkantoor in Vlaanderen en kom in contact met de verantwoordelijke van Engel & Völkers Franchise België


Reageren


Reacties

  • Mazhar

    Ik heb interesse in U franchise concept voor een vastgoed kantoor.

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis