Registreer u nu bij Franchise.be en vind de Match die het beste bij u past!

Nieuw buurtwinkel concept Spar Natural

Gezondheidswinkel

Biologische voeding, vegetarische en veganistische producten, dieetvoeding, supplementen, glutenvrije producten en zuivelalternatieven, maar ook bijvoorbeeld natuurlijke cosmetica spelen de hoofdrol in de eerste vestiging van Spar Natural in Arguineguín (Gran Canaria). Geen ‘gewone' buurtsuper dus, maar een echte gezondheidswinkel met wel 4.000 referenties voor een evenwichtig leven.

De vestiging is 240 m² groot, waarvan 108 m² verkoopoppervlak op het gelijkvloers. De kelderverdieping is voorbehouden voor opleidingen, workshops en consultaties door nutritionisten, fysiotherapeuten en andere specialisten in voeding en gezondheid. De winkels is dagelijks (behalve zondag) geopend van 9 tot 21u en heeft ook een webshop en een Facebookpagina.

Bijzondere formules

Internationaal kent Spar wel meer bijzondere winkelformules die we nog niet of niet meer kennen op de Belgische markt, zoals de inmiddels door Retail Partners Colruyt Group opgegeven Eurospar-formule bijvoorbeeld, of het hypermarktconcept Interspar. Bovendien kunnen Spar-licentiehouders innoveren met nieuwe concepten, binnen bepaalde grenzen. 

Zo voert Spar op Nederlandse studentencampussen het concept Spar University, een gemaksformule voor studenten, met een uitgebreid aanbod ‘on-the-go' en 100% self checkouts. Of er voor Spar Natural internationaal potentieel bestaat is niet duidelijk, maar de gunstige ligging vormt in elk geval een mooie aanleiding voor een aangenaam ‘werkbezoek', lijkt ons…


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis