Neem zelf alle troeven in handen…van bij de start!

De Starter Coach verzekert u een individuele begeleiding – op maat, in functie van uw behoeften en uw doelstellingen. Samen beheren jullie alle aspecten in verband met de opstart van uw onderneming. Een eenvoudige manier om gefocust te blijven op de essentie en een maximum aan tijd te winnen.

Geef uw talent een echte boost!

Zijn opdracht: u begeleiden voor alle formaliteiten rond de opstart van uw onderneming en een antwoord bieden op al uw vragen, vanaf het prille begin van uw activiteit. Verwacht echter niet van hem dat hij al het werk in uw plaats doet: hij fungeert als uw coach, uw unieke contactpersoon die u ondersteunt, aanmoedigt en samen met u naar oplossingen zoekt… maar de job van ondernemer is wel uw zaak. En op dit vlak is het aan u om uw talent te laten gelden.

U bent op zoek naar financiële hulpmiddelen, vormingen, juridische ondersteuning? U zou graag uw idee valideren of meer structuur geven? Of u wilt gewoon weten hoe u best de markt benadert? Interesseren networking activiteiten u? Neem contact op met uw persoonlijke Coach; zijn goede raad en adviezen zullen u erg nuttig zijn!

Starter Coaching begint bij… een intakegesprek op maat

Twijfelt u of Starter Coaching wel iets voor jou is? Of wilt u uw concept eens aftoetsen met een professional? Tijdens een eerste intakegesprek met de Securex Starter Coach licht u uw concept toe, overloopt u samen de verschillende fases van uw opstart en krijgt u doordachte tips en suggesties... Tijdens het intakegesprek luisteren we naar uw noden en wensen en stellen we u een individueel begeleidingsplan op maat voor. Kortom u krijgt een karrevracht aan informatie voor een zeer voordelige tarief! http:// /services-conseils-diensten-raadgeving.php?lng=nl&id=securex


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis