Yves Rocher - Q4 2021

Multi Unit Franchisenemer Snap Fitness opent nog 2 nieuwe clubs

Franchisenemer Sven Wilms heeft sinds 1 jaar een zeer succesvolle Snap Fitness club in Tessenderlo. Dankzij het enorme succes van deze vestiging start Sven 2 nieuwe vestigingen in België: in Opwijk en in Landen.

In het centrum van Tessenderlo draait zijn club fantastisch. ‘De ledengroei is conform onze verwachtingen. Doordat we veel Personal Training hebben verkocht, zijn onze rendementen beter dan voorspelt. Hierdoor was de beslissing eenvoudig te maken; het Snap Fitness concept leent zich er uitstekend voor om als franchisenemer meerdere vestigingen te hebben.’

Van medewerker tot multi unit Franchisenemer

Sven Wilms is ruim 15 jaar actief in de fitnessbranche, eerst als medewerker maar de laatste jaren als zaakvoerder. Hij kent de fitnessbranche dus zeer goed en koos vanuit zijn ambitie om zich aan te sluiten bij een franchiseformule. ‘Het aansturen van een club is geen sinecure, laat staan het aansturen van meerdere clubs. Met de ondersteuning vanuit de Snap Fitness organisatie is dit veel eenvoudiger.’ Rond de jaarwisseling wil Sven beide clubs openen.

Snap Fitness Franchise

Snap Fitness heeft in de Benelux dit jaar een schitterende groei doorgemaakt. Met 10 clubs open en 3 clubs in ontwikkeling (Opwijk, Landen en Den Haag) wordt de 24/7 formule in de Benelux een serieuze speler in de fitnessmarkt. Wereldwijd is Snap Fitness met ruim 2200 clubs open of in ontwikkeling al in 24 landen actief.

Wat is Snap Fitness

Snap Fitness staat voor compacte fitnesscentra, geleid door betrokken ondernemers, die in een lokale omgeving een bijdrage willen leveren aan een gezonde maatschappij. Daarbij staan saamhorigheid, gemak en het behalen van resultaten centraal, zowel voor de leden als voor de franchisenemers.

Wil jij ook een eigen club beginnen, stuur ons jouw interesse naar info@franchise.be


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis