Côté Sushi - Juli / Augustus / September

Mr. Bricolage versnelt zijn ontwikkeling in België

De vier nieuwe winkels zijn goed voor meer dan 9.000 m² commerciële oppervlakte voor Mr. Bricolage. Deze winkels waren voordien leden van een concurrerende aankoopgroep.
De Mr. Bricolage van Florennes en deze van Aubel werden de laatste maanden ondergebracht in nieuwe lokalen. In Florennes werd de oppervlakte verhoogd tot 1.568 m², met een buitenoppervlakte van 703 m². De winkel van Aubel werd met meer dan 1.000 m² vergroot tot 1.460 m² (binnenshuis) en 540 m² exterieur. Sinds hun heropening vertonen beide winkels een sterke omzetgroei.
België draagt internationaal gezien het meest bij tot de omzet van Mr. Bricolage, met een commerciële oppervlakte van 80.000 m². De Belgische winkels van Mr. Bricolage bevinden zich allemaal in Wallonië. De sterkte van het Belgische netwerk ligt in de buurtwinkels met een oppervlakte tussen 1.500 en 2.000 m². In 2010 bedroeg de omzet 83,5 miljoen euro, of een groei van 7,2% in vergelijking met het jaar daarvoor.
In ons land wordt een groot deel van de doe-het-zelfwinkels uitgebaat door zelfstandigen. Dit jaar treden velen onder hen toe tot Mr. Bricolage, waardoor het marktaandeel van de groep blijft toenemen.

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis