Carrefour - Video April

Mobiele kassa's bij Carrefour Express

On the go
Opvallend in het nieuwe winkelconcept is de ‘loungezone’, een gezellige ruimte met lage tafels, zetels en statafels. Er is gratis wifi, er zijn stopcontacten en USB-poorten om elektronische toestellen op te laden. Ook ter beschikking van de klanten: een koffieapparaat, een oven om pizza’s op te warmen, een microgolfoven om bereide gerechten op te warmen en een een machine om vers sinaasappelsap te maken (ter plaatse geperst). Bovendien vind je in deze zaak een smoothiemaker en een Pine-O-Matic die in 30 seconden automatisch een ananas schilt en in schijfjes snijdt.

De winkel heeft een oppervlakte van 280 m² en oogt overzichtelijk dank zij lage koelmeubels die een ruime keuze bieden aan `food on the go`: broodjes (ter plaatse bereid), verse dagsoep (zelf op te scheppen), Pizza van Mamma Roma, salades, bereide gerechten, voorgesneden groenten, sushi… Er is ook gebraden kip aan `t spit, kippenboutjes, ovengebakken aardappelen en ter plaatse gebakken brood en koffiekoeken.

Scannen met smartphone
Carrefour Express Froissart gaat bovendien voor technologische innovatie, met onder andere een ‘click & collect’ kiosk. Naast de traditionele kassa’s kan de klant op drukke momenten ook betalen aan een mobiele kassa. Een medewerker gaat dan bij de klanten die in de rij staan langs met een smartphone om de producten van de klant te scannen. De klant kan de aankopen betalen met een bankkaart via de betaalterminal die verbonden is met de smartphone.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis