Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Mister Spaghetti opent franchise restaurant in Nederland

Je hebt er keuze uit 6 verschillende bolognaise sauzen maar ook, bijvoorbeeld, Sweet Scampa, Macky Cheese of Asian Chicka. Bij de pasta's heb je keuze uit gewone spaghetti, capellini, volkoren, spelt en zelfs glutenvrije spaghetti. Dat ze bij Mister Spaghetti de wijsheid van over de grote plas haalden, steken ze niet onder stoelen of banken. Zo kunnen gasten zich laten uitdagen tot het aangaan van de XL-Challenge (2,3kg spaghetti met bolognaise saus). Daar betalen ze zo'n 20 euro voor, maar als ze het volledig opeten binnen een half uur, dan is het gratis. Bovendien komen ze ook op de ‘Wall of Fame'.

Een ander facet dat ontleend werd uit de Amerikaanse eetcultuur is het meegeven van zogenaamde doggy bags. Gasten die hun spaghetti niet op krijgen, mogen de restjes gerust meenemen naar huis. En om kleding vlekvrij te houden, heeft Mister Spaghetti leuke “bavetten” (een trendy slab). Eind juli a.s. wordt de eerste vestiging in Oosterhout geopend.

Franchisenemers Martijn Schellingerhout en Emile Timmers over hun nieuwe restaurant: “We zijn meerdere keren bij Mister Spaghetti gaan eten, zijn grote fans geworden en toen de mogelijkheid zich voordeed om in Nederland de eerste Mister Spaghetti te openen, hebben we dat met beide handen aangepakt.”


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis