Kingribs - Februari/April

Megastore voor Orchestra-Prémaman!

“In 2013 zullen wij een mégastore Orchestra-Prémaman openen in Charlerloi. Deze zal naast onze huidige winkel in Gosselies bestaan.”, vertelt Pauline Bardy, communicatieverantwoordelijke van Orchestra-Prémaman, aan Gondola. De nieuwe winkel zal rond de rijke verbeelding van kinderen draaien en maar liefst 3000m2 beslaan. Op deze oppervlakte zal men de volledige kindercollecties van het merk terugvinden, zowel de materniteits- als kindercollecties van Prémaman en alle topmerken van dit universum. Op die manier zal deze winkel de grootste collectie, ongeveer 10.000 referenties, uit de regio bevatten, en daarnaast is er ook plaats voor dienstverlening en recreatieve zones.

“Het is onze ambitie om bij de Europese top van de materniteits- en kindermode te horen. Er bestaat vandaag de dag een echte internationale tendens in onze sector, die van de ‘one-stop-shopping'. Wij wensen daarin een rol te spelen en in één winkel het beste van onze sector te bieden. We willen met andere woorden een soort ‘Ikea voor de kinder- en babysector worden,” vervolgt mevrouw Bardy.

De groep heeft vandaag al vijf megastores (Nîmes, St Aunes, Villeneuve d'Ascq, Ile Maurice en Athène) en hoopt er in 2014 nog een tiental te openen in Frankrijk en België.

Door de overname van Prémaman in 2012, zit ook BABY 2000, de Belgische specialist in babyproducten, in de portefeuille van Orchestra. “Die twee entiteiten zullen voor het seizoen herfst-winter 2013-2014 hun eigen leven leiden, maar vanaf de lente en zomer van 2013 zullen ze een gezamenlijke collectie aanbieden.”

Bron: Gondola


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis