Registreren

55% meer kandidaat franchisenemers in mei

Na een onwaarschijnlijke business periode met grote uitdagingen, zijn we optimistisch en kijken we met veel vertrouwen uit naar het rekruteren van franchisenemers. Zoals eerder gemeld is er een geweldige opstoot aan interesse in franchising bij kandidaat franchisenemers. Bij Franchise.be meten we een groei in mei van geregistreerde kandidaturen van 55 % in vergelijking met januari 2019 (ver voor er sprake was van een Corona lockdown).

Hoe valt dit te verklaren?

Na onderzoek bij kandidaten zien we enkele tendensen die we graag met u delen.

  • Kandidaat ondernemers en bestaande ondernemers zijn het beu om hun business plannen on hold te zetten
  • Sinds mei hebben ondernemers terug meer ondernemingszin door het afbouwen van de corona maatregelen
  • Sommige kandidaat ondernemers willen nu eindelijk de sprong wagen en willen hun lot niet langer in de handen van hun werkgever leggen

Gratis consult met Franchise.be expansion manager

Heeft u verdere expansie plannen in België voor uw Franchise netwerk en wilt u deze verder activeren? Wissel dan eens van gedachten met Franchise.be’s expansion manager die Franchisegevers bijstaat in het rekruteren en screenen van de juiste kandidaten. Louis Himpe komt dagelijks in contact met tal van Franchisegevers en Franchise nemer kandidaten, hij zal ongetwijfeld enkele waardevolle tips voor uw Franchise netwerk in petto hebben :

  • Tips & tricks om uw Franchise marketing te (her)activeren na de lockdown
  • Concrete aanbevelingen om meer leads te genereren op basis van UW bestaande marketing materialen (website, brochure, etc.)
  • Conversie statistieken van de Belgische Franchisewereld en hoe de uwe te verhogen
  • Waardevolle manieren om gekwalificeerde Franchisenemers te rekruteren

Maak nu gebruik van deze aanbieding en til uw Franchise rekrutering naar een hoger level. (Dit neemt maar 30 min. van uw tijd in beslag)


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis