Ubiway

McDonald's levert nu ook aan huis in Antwerpen

Begin juli lanceerde McDonald's België de thuisleveringen in een testfase in Brussel. Intussen worden de testrestaurants uitgebreid naar twee Antwerpse restaurants. Iedereen kan via UberEATS zijn of haar favoriete burgers bestellen en thuis laten leveren vanuit de McDonald's restaurants van Groenplaats en Teniersplaats in een zone van minder dan 10 minuten van deze restaurants. En die lancering gaat niet onopgemerkt voorbij: op 9 geheime locaties zijn de gekende gouden bogen van McDonald's te zien. De eerste 100 fans die het McDonald's logo vinden, worden er getrakteerd op een McDelivery. De zoektocht werd gelanceerd op de McDonald's Facebookpagina en gaat nog de hele dag door.

“Elke dag blijven we innoveren voor onze klanten en medewerkers, en naar hen luisteren om hun behoeften en verwachtingen zo goed mogelijk te beantwoorden. Klanten willen vandaag kunnen kiezen waar ze hun Big Mac eten. Op basis van deze feedback hadden we beslist een testfase te lanceren in Brussel en om die vandaag verder uit te breiden naar Antwerpen”, zegt Kristel Muls, Communications director van McDonald's België.

Kwaliteit eerst!
Alle McDo producten, behalve ijshoorntjes en het ontbijtgamma, kunnen aan huis geleverd worden. Wil je thuis van een Big Mac genieten, dan hoef je alleen je bestelling door te geven via de website of de app van UberEATS. Om de kwaliteit van de producten te garanderen, werden verschillende regels opgesteld. Zo levert elke koerier maar één bestelling tegelijk in een zone van minder dan 10 minuten van de restaurants. De frietjes worden pas uit de friteuse gehaald als de koerier in het McDo restaurant aankomt. Ook de ijsjes zonder hoorntje worden op het allerlaatste ogenblik klaargemaakt. De rest van de bestelling wordt bereid zodra de koerier zich op minder dan 3 minuten van het restaurant bevindt.

“UberEATS levert in de hele wereld maaltijden aan huis. In België levert het bedrijf al met succes voor veel restaurants. Het is een ander beroep dan het onze. Wijzelf willen onze klanten nieuwe diensten aanbieden, maar niet ten koste van onze kwaliteit. Deze testfase biedt ons de mogelijkheid te peilen naar de mening van de klanten, de service te verbeteren en op termijn eventueel uit te breiden naar andere regio's”, legt Kristel Muls uit.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis