Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

McDonald's levert aan huis in Brussel

In Brussel openden er gisteren maar liefst 9 extra McDonald's restaurants. Verrassend genoeg waren het Secret McDo's. En zoals de naam al doet vermoeden, moest je ze eerst zoeken om er gratis te genieten van een heerlijk McMenu. Het enige wat McDonald's hiervoor op Facebook vrijgaf, waren de foto's van de gevels. Toch gingen heel wat McDonald's fans deze uitdaging met plezier aan. Zo werden de geheime locaties in een mum van tijd gevonden.

Maar ook voor wie deze actie gemist heeft, is er goed nieuws. Want ook jouw thuis kan vanaf nu een restaurant worden. Via UberEATS kun je nu je favoriete burgers bestellen en thuis laten leveren vanuit de McDonald's restaurants van Elsene, Beursplein, Ukkel Bascule of Nieuwstraat in een zone van minder dan 10 minuten van deze restaurants.

“Elke dag blijven we innoveren voor onze klanten en medewerkers, en naar hen luisteren om hun behoeften en verwachtingen zo goed mogelijk te beantwoorden. In onze ontwikkelingsstrategie staan onze klanten centraal. Vandaag is het duidelijk dat klanten de keuze willen waar ze hun McDonald's eten. Eerst hebben we gewerkt aan de restaurantbeleving met onze design decors, à la minute bereiding van de producten in de keuken en tafelbediening. Thuislevering is dus de volgende logische stap. Door de overeenkomst tussen McDonald's en UberEATS in de Verenigde Staten en op basis van de feedback van onze klanten hebben we beslist een testfase te lanceren in 4 restaurants in Brussel”, zegt Kristel Muls, Communications director van McDonald's België.

Kwaliteit eerst!
Alle McDo producten, behalve ijshoorntjes en het ontbijtgamma, kunnen aan huis geleverd worden. Wil je thuis van een Big Mac genieten, dan hoef je alleen je bestelling door te geven via de website of de app van UberEATS. Om de kwaliteit van de producten te garanderen, werden verschillende maatregelen getroffen. Zo levert elke koerier maar één bestelling tegelijk in een zone van minder dan 10 minuten van de restaurants. De frieten worden pas uit de friteuse gehaald als de koerier in het McDo restaurant aankomt. Ook de ijsjes worden op het allerlaatste ogenblik klaargemaakt. De rest van de bestelling wordt bereid zodra de koerier zich op minder dan 3 minuten van het restaurant bevindt.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis