ENJO - Q4 Banner

McDonalds Genk opent in najaar 2017

Het opent in het najaar 2017 de deuren en zal een 40-tal mensen tewerkstellen. “We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die in Genk de handen uit de mouwen willen steken. Bij de selectie van de nieuwe collega's spelen ervaring, geslacht, leeftijd of herkomst van de kandidaten geen rol, maar wordt er vooral op een goede attitude en de motivatie van de kandidaten gelet."

Jan Haenen is al sinds 1995 franchisenemer bij McDonald's België en staat ook aan het roer van de restaurants in Hasselt, Houthalen, Bilzen, Herentals en Diest. Het McDonald's restaurant in Genk zal bovendien draaien op 100 procent groene energie, waardoor de CO2-uitstoot met 7.300 ton per jaar beperkt wordt. Dankzij waterloze urinoirs zal er jaarlijks 100m3 water bespaard worden wat overeenkomt met het jaarverbruik van één gezin. De Green Truck, een eigen afvalbeheerssysteem dat speciaal voor McDonald's België ontwikkeld werd, haalt het afval op in zeven verschillende deelstromen met de bedoeling deze afvalstromen te reduceren en te recycleren. 

Koploper “We zijn als stad verheugd op de komst van het McDonald's restaurant naar Genk. Deze hamburgerketen ontbrak nog in het multiculinaire aanbod van de stad. De opening betekent 40 nieuwe arbeidsplaatsen. Een goede zaak voor de werkzoekende Genkenaar. Daarnaast zal het restaurant draaien op 100 procent groene energie. Genk is koploper op gebied van hernieuwbare energie in Limburg en staat op plaats drie in Vlaanderen. McDonalds België en stad Genk vinden elkaar dus in dit beleid,” voegt burgemeester Wim Dries er nog aan toe.

Bron : Limburg actueel


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis