Gecon

Matches

Ontdek hieronder onze aanbevelingen en actieve franchise concepten in België volgens uw zoekopdracht. Wilt u ondernemer worden in deze branche? Bekijk de verschillende opportuniteiten en vraag vrijblijvend info aan.

Automatisch gematcht worden met formules die het best bij u passen? Registreer u dan en wij matchen u gratis met franchises die binnen uw bereik liggen. Maak nu snel & eenvoudig uw persoonlijk profiel online aan.

Uw matches

Diensten World Options

World Options biedt kleine en middelgrote bedrijven een online portaal voor hun transport, pakketten, expres, pallets en vracht vervoer.

Diensten PANO Sign'Service

PANO Sign'Service is een internationaal netwerk van visuele communicatie.

Diensten LADBROKES

Ladbrokes biedt aan haar klanten in België de mogelijkheid om te wedden in kantoren, in krantenwinkels, via Internet en via mobiele toepassingen.

Diensten OKDO Travaux sprl

OkDo Travaux is een netwerk van bouwmakelaars of renovatiecoördinatoren.

Diensten Midas

Midas is dé specialist in het onderhoud en de herstelling van de meeste automerken. Onze missie is om duurzaam zorg te dragen voor elke bestuurder.

Diensten Logiscool

Logiscool is het eerste franchisenetwerk ter wereld in Programeer Scholen

Diensten Profile

Profile is de grootste en snelst groeiende onafhankelijke specialist in banden en velgen van België. De organisatie bestaat uit zelfstandige ondern...

Diensten Vulco

Vulco is een internationaal netwerk van banden- en onderhoudspecialisten.

Diensten Agence Automobile

Agence Automobile biedt de meest efficiënte manier aan om tussen particulieren een tweedehands auto te verkopen of te kopen!

Diensten Agence Automobilière

Koop, verkoop uw auto van persoon tot persoon in alle rust. Netwerk dat het concept creëert van het verkopen en kopen van auto's voor particuliere...

Diensten VR Base

Bij VR Base ontdek je Virtual Reality gaming.

Diensten BODY'minute

Het schoonheidssalon van de moderne vrouw.


Franchises in de kijker

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis