Dienstverleners

Matches

Ontdek hieronder onze aanbevelingen en actieve franchise concepten in België volgens uw zoekopdracht. Wilt u ondernemer worden in deze branche? Bekijk de verschillende opportuniteiten en vraag vrijblijvend info aan.

Automatisch gematcht worden met formules die het best bij u passen? Registreer u dan en wij matchen u gratis met franchises die binnen uw bereik liggen. Maak nu snel & eenvoudig uw persoonlijk profiel online aan.

Uw matches

Supermarkten Carrefour Market

Carrefour Market, buurtsupermarkten - de versmarkt die vaak ook op zondagochtend hun deuren openen De perfecte uitdaging voor ambitieuze ondernemers!

Supermarkten Carrefour Express

Carrefour Express is "de" buurtwinkel voor dagelijkse verse aankopen".

Supermarkten Intermarché

De Groupement des Mousquetaires is een distributeur bestaande uit onafhankelijke ondernemers en bedrijfsleiders.

Supermarkten louis delhaize

Louis Delhaize biedt de nabijheid en gezelligheid van een familiewinkel met de voordelen, producten, diensten en kwaliteit van een groot netwerk

Supermarkten AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop 'n Go

AD Delhaize Proxy Delhaize Shop 'n Go

Supermarkten Spar / Spar Compact

Retail Partners is een dochtermaatschappij van de Colruyt Group en baat 215 winkels uit in 2 formules: Spar en Spar Compact.

Supermarkten Jumbo

Unieke formule : Aangenaam winkelplezier én lage prijzen. Jumbo staat gekend om de 7 zekerheden waar klantgerichtheid centraal staat.

Supermarkten Delitraiteur

Onze winkels bieden een waaier aan kant-en-klare gerechten, sandwiches, slaatjes en kookklare producten (fruit, groenten, vlees) die je nergens and...

Supermarkten MATCH & SMATCH

Match plezierig winkelen en Smatch de buurtsuper, gelegen in de woonwijken.

Supermarkten Alvo

Alvo wil dé referentie zijn in vers en uitgroeien tot een voortrekker in gezond consumeren. Onze ambitie is de beste supermarkt voor onze buurt zij...


Franchises in de kijker

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis