heytens

Matches

Ontdek hieronder onze aanbevelingen en actieve franchise concepten in België volgens uw zoekopdracht. Wilt u ondernemer worden in deze branche? Bekijk de verschillende opportuniteiten en vraag vrijblijvend info aan.

Automatisch gematcht worden met formules die het best bij u passen? Registreer u dan en wij matchen u gratis met franchises die binnen uw bereik liggen. Maak nu snel & eenvoudig uw persoonlijk profiel online aan.

Uw matches

Food Panos

Een aantrekkelijke winkelformule waar de beleving van de gast centraal staat. Uitnodigende winkels, vlotte bediening met de glimlach en een rustmom...

Food You Wok

Asia trendy restaurant waarin maatwerk een standaard wordt en gezond eten een trend.

Food Nabab Kebab

Nabab is het perfecte huwelijk van traditionele kebab, maar ook van moderniteit, rekening houdend met de kwaliteits-, voedings- en calorie-eisen, e...

Food MATCH & SMATCH

Match plezierig winkelen en Smatch de buurtsuper, gelegen in de woonwijken.

Food O'Tacos

Inventor and market leader of the French Tacos, a fusion food concept: a Mexican classic completely revisited with a French touch.

Food Johnny's Burger Belgium

Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en is de snelst groeiende hamburger take away & delivery formule in de Benelux.

Food Capoue - Ambachtelijke Versnaperingen

Artisanale Ijsmaker , degustatiesalons en meeneemijs

Food Carrefour Market

Carrefour Market, buurtsupermarkten - de versmarkt die vaak ook op zondagochtend hun deuren openen Tijden veranderen, Carrefour Market past zich aan!

Food CAVAVIN

CAVAVIN is al meer dan 30 jaar de specialist in de selectie van wijnen en gedistilleerde dranken van meer dan 200 wijnbouwers.

Food Spar / Spar Compact

Retail Partners is een dochtermaatschappij van de Colruyt Group en baat 215 winkels uit in 2 formules: Spar en Spar Compact.

Food Délifrance

Délifrance is al meer dan 35 jaar marktleider in kwalitatief Frans brood. In de Benelux is Délifrance ondermeer bekend door de Délifrance Franchise...

Food Domino's Pizza Belgique

Domino's Pizza staat bekend om de kwaliteit van haar pizza's.


Franchises in de kijker

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis