Gong cha - December-Februari

Matches

Ontdek hieronder onze aanbevelingen en actieve franchise concepten in België volgens uw zoekopdracht. Wilt u ondernemer worden in deze branche? Bekijk de verschillende opportuniteiten en vraag vrijblijvend info aan.

Automatisch gematcht worden met formules die het best bij u passen? Registreer u dan en wij matchen u gratis met franchises die binnen uw bereik liggen. Maak nu snel & eenvoudig uw persoonlijk profiel online aan.

Uw matches

Wonen Mobalpa

Mobalpa: “het referentie merk” voor de totaalinrichting op maat van leefruimtes. Globale oplossingen voor inrichting en valorisatie van de woning...

Health & Beauty Inksane

Tattoostudio met vaste Belgische artiesten, en buitenlandse gastartiesten. Topniveau samengebracht.

Supermarkten MATCH & SMATCH

Match plezierig winkelen en Smatch de buurtsuper, gelegen in de woonwijken.

Retail LADBROKES

Ladbrokes biedt aan haar klanten in België de mogelijkheid om te wedden in kantoren, in krantenwinkels, via Internet en via mobiele toepassingen.

Mode Veritas

Ready-to-wear accessoires, beenmode, stoffen, juwelen, customizing materiaal, …

Wonen Kvik

Kvik ontwerpt, produceert en verkoopt duurzame keukens, badkamers en dressings in Deens design aan verrassend lage prijzen.

Supermarkten Carrefour Market

Carrefour Market, buurtsupermarkten - de versmarkt die vaak ook op zondagochtend hun deuren openen Tijden veranderen, Carrefour Market past zich aan!

Health & Beauty RESET LASER INSTITUTE

RESET LASER INSTITUTE helpt bij het stoppen met roken en het overwinnen van verslavingen (tabak, cannabis, alcohol en suiker).

HoReCa Burger King

Geniet van je burger zoals jij hem het liefste hebt. Onze filosofie en cultuur kenmerken zich door absolute gastgerichtheid en volledig duidelijk k...

Food Dierendonck

We willen de favoriete buurtslagerij zijn voor mensen op zoek naar het beste vlees van dieren op een respectvolle manier gekweekt

Wonen Heytens

heytens, het Belgische merk dat gespecialiseerd is in raamdecoratie biedt oplossingen op maat. heytens biedt diensten aan, van advies aan huis tot ...


Franchises in de kijker

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis