Starten met Franchising? Download hier GRATIS de Franchise startersgids

Ecologische Lunchgarden van start met Franchise vestiging in Ternat

Donderdag 8 november werd de nieuwste Lunch Garden in Franchise geopend in Ternat. Het is een flink restaurant geworden volgens het traditionele concept met 330 zitplaatsen verdeeld over 2 verdiepingen plus een mooi terras. Vanop het verdiep kijk je uit over de nieuwe “The Leaf” site (voorheen Ikea) naast o.a.Brico Plan-It, Albert Heyn, Medi Market, Torfs, Lola en Liza, Giks, …

Ecologische Lunchgarden

Het restaurant zal beantwoorden aan alle BREEAM normen, hetgeen betekent dat deze Lunch Garden zeer ecologisch zal functioneren en dat deze continu word gemonitord op duurzaamheid. Dit betekende een extra investering maar is nodig voor ons milieu en we zijn ervan overtuigd dat deze extra investeringen zich zullen terug vertalen in minder energiekosten.

“The Leaf” heeft ook een E-Tree geplaatst om stroom op te wekken, de allereerste in zijn soort in België, de helft van het dak bestaat uit zonnepanelen, de andere helft is een groendak.

Het restaurant zal gerund worden door onze franchisenemers : “Nathan Eggermont” en zijn echtgenote “Faïza Ben Haddou” die voor ons al sinds 2015 succesvol het restaurant in Waregem uitbaten.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis