VDBK - Januari website NL

Lunch Garden ondergaat succesvolle en snelle uitbreiding dankzij franchising

Waarom kiest Lunch Garden voor de franchiseformule?
Koen Dereze: “Lunch Garden kiest voor franchise om een snellere ontwikkeling van het merk te bekomen. Dit wordt mogelijk gemaakt omdat de investeringen via franchising verdeeld worden. De ondernemersingesteldheid van de franchisenemers en de succesvolle ervaringen die we met franchise gehad hebben, zijn voor ons een drijfveer om ook de openingen van nieuwe restaurants via franchise te doen.”

Hoe ziet Lunch Garden de relatie met haar franchisenemers?
Koen Dereze: “De relatie met de franchisenemers dient professioneel en correct te verlopen. We merken dat het heel belangrijk is om een open communicatie te hebben tussen franchisegever en franchisenemer. Dit is in het belang van beide partijen. Alle zaken dienen bespreekbaar te zijn in deze relatie.”

Welke kwaliteiten zoekt Lunch Garden in haar franchisenemers?
Koen Dereze: “De franchisenemer is een commercieel ingesteld persoon met de nodige leidinggevende kwaliteiten. Het is daarbij ook van belang dat de franchisenemer ervoor zorgt dat er een goede verstandhouding heerst tussen de medewerkers van het restaurant. Zo kan er als team naar optimale resultaten gestreefd worden, zowel op kwantitatief vlak als naar klantvriendelijkheid toe. De franchisenemer is een ondernemer die, ten allen tijde, dicht bij zijn klanten staat.”

Heeft de franchisenemer een grote autonomie of wordt het merendeel bepaald en vastgelegd door de franchisegever? Hoe zit die balans bij Lunch Garden en haar franchisenemers?
Koen Dereze: “ De franchisenemer heeft de volledige autonomie wat betreft het operationeel beheer alsook het personeelsbeheer van zijn verkooppunt. Hij is ook verantwoordelijk voor zijn integratie op de lokale markt en voor het voeren van lokale marketing. De franchisenemer dient echter wel de procedures en het concept Lunch Garden te respecteren alsook de inrichting van het restaurant.”

Op welke manier ondersteunt Lunch Garden haar franchisenemers?
Koen Dereze: “De franchisenemer kan rekenen op een ondersteuning op verschillende niveaus. We begeleiden hen bij de nationale marketing en de creatie van recepten en menu's. We zorgen voor een basisvorming bij de opstart en voor continue vormingen op lange termijn. Er is ook een dagelijkse ondersteuning door een Franchise Consultant die de franchisenemers opvolgt en een antwoord bezorgt op hun vragen.” PB

Neem vrijblijvend contact op met Lunch Garden via volgende link: http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=267


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis