Yves Rocher - Q4 2021

Lunch Garden blijft vernieuwen

Annick Van Overstraeten, voormalig General Manager van Quick Belgium, en nu al meer dan een jaar General Manager van Lunch Garden, wil het verouderde imago van de restaurants van de keten grondig veranderen. De drie eerste renovaties zijn nu afgerond in Sint-Agatha Berchem, Antwerpen Meir, en Bergen; het programma voor de rest van het jaar zit goed vol.

Er zijn vier nieuwe renovaties bezig in Fléron, Schoten, Bierges en Edegem, alsook een remodeling van de restaurantzalen van Aarlen en Herstal. In de loop van het tweede semester zal ook het restaurant in Drogenbos een renovatie ondergaan, tegelijkertijd met een algemene renovatie van de site die aan Redevco behoort (Brico, Auto 5, Quick, Pizza Hut, enz.).

Onlangs lanceerde Lunch Garden een initiatief om een nieuwe reeks fusion gerechten te creëren (wok, grill en pasta) in samenwerking met drie bekende chefs uit het noorden van het land, waaronder Piet Huysentruyt van Kookeiland. Dat initiatief nam vanaf mei concrete vormen aan, en gaat ook deze zomer verder, tot groot plezier van het cliënteel.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis