Joyn - 18/01/21-18/04/21

Leapp lanceert verkoop tweedehands Apple-toestellen in Gent

De verkoopcijfers van de eerste Belgische Leapp-winkel in Antwerpen in de Kloosterstraat overtreffen naar eigen zeggen de verwachtingen. De Nederlandse winkelketen heeft daarom besloten om eind augustus een nieuwe vestiging te openen in de Brabantdam in Gent. Later dit jaar volgt Brussel, Leuven of Hasselt.

Leapp werd opgericht in 2011 en is specialist in tweedehands/'refurbished' Apple-toestellen. In drie jaar tijd ging de omzet van 1,6 naar meer dan 7 miljoen euro. Dit jaar wordt de groei extra versneld tot een verwachte omzet van 20 miljoen euro. Dat zou mede bereikt moeten worden door de extra winkels in Antwerpen, Gent en Düsseldorf. De volgende bestemmingen zijn Spanje en Scandinavië.

Leapp koopt computers, tablets en iPhones van bedrijven via einde lease, faillissementen, demoproducten, etc. Alle data en software worden van de toestellen gewist, waarna de meest recente software geïnstalleerd wordt. Indien nodig worden bepaalde onderdelen vervangen. Vervolgens worden de hernieuwde toestellen verkocht met een korting van 10% à 70% ten opzichte van de nieuwprijs.PB


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis