Download Gratis uw Franchise startersgids

Le Comptoir de Mathilde : Franchise in de kijker

Le Comptoir de Mathilde is vooral een authentiek, regressief en ambachtelijk winkelconcept.

Wij bieden 4 productcategorieën aan:

  • Chocolade met een rijk cacaogehalte van minimaal 70% voor de donkere versie,
  • De high-end chocoladepasta zonder palmolie, zonder GGO's en met een hoog gehalte aan hazelnoten,
  • Speciale selectie sterke dranken, inclusief onze speciale baba met rum,
  • Specerijen: mosterd, olie en azijn, zouten en pepers uit de hele wereld.

Ons winkelconcept is uniek. Het wordt gekenmerkt door een terugkeer naar 100% vintage roots en roept de goede en mooie herinneringen op aan onze kindertijd. Onze open gevels, zijn atypisch en met de hand gedecoreerd. Onze meubels zijn gemaakt van 100% gerecycleerd hout.

Het comfort van onze klanten staat centraal zodoende de stress van het moderne leven even weg te jagen. Scherpe zintuiglijke marketing, verleidelijke geuren, nostalgische soundtrack, de 5 zintuigen worden gewekt rond producten die ter plekke geproefd kunnen worden.

Onze eerste winkel opende in 2003 en we hebben 121 winkels in september 2022, waaronder 11 filialen. We hebben twee winkels geopend in België en we willen ons verder ontwikkelen in 10 Europese landen die grenzen aan Frankrijk.

We zijn al sinds 2014 aanwezig in België met 2 winkels en je vindt ons merk bij de kruideniers of in selectieve distributiekanalen.

We zijn op zoek naar franchisenemers die meerdere winkels in hun regio willen openen, evenals Master Franchisenemers die ons merk willen ontwikkelen en een netwerk in hun land willen opzetten.

We richten ons op gebieden met minimaal 50 tot 80.000 inwoners in het stadscentrum of in de belangrijkste commerciële gebieden. Kleinere steden kunnen worden overwogen als ze een hoge toeristische activiteit hebben. Onze winkels hebben een oppervlakte van 60m² en + met 5 strekkende meter etalage.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis