Alvo - April/Mei

Ladbrokes zoekt dynamische en commerciële zelfstandigen op Franchising & Partnership 2016


Ladbrokes sloot afgelopen maand nog een contract met Franchise.be. Op 16 & 17 maart is dit internationale merk ook aanwezig op de beurs Franchising & Partnership in Tour en Taxis, Brussel. Ladbrokes wil er zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken om hun concept aan te bieden.

Op die manier zet Ladbrokes heel sterk in op expansie. Momenteel is het bedrijf bezig met de geleidelijke opening van enkele nieuwe vestigingen in onder andere Aarschot, Diest, Hasselt, Zelzate, Brugge en Wilrijk.

Franchiseverantwoordelijke Michael Rocca legt uit welk profiel Ladbrokes zoekt in zijn franchisenemers. “Ladbrokes is op zoek naar jonge, dynamische, commercieel ingestelde zelfstandigen die interesse hebben voor sportevenementen. Voor het begeleiden van de franchisenemers werkt Ladbrokes nauw samen met UCM en UNIZO om een zo juist mogelijke begeleiding te kunnen aanbieden. Daarnaast zorgt het bedrijf zelf voor een volledige opleiding betreffende de sportweddenschappen om de kandidaat zo goed mogelijk voor te bereiden.” PB


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis