Kvik - April

KwadrO kiest zeer bewust voor het succesvolle franchisemodel

KwadrO-directeur Michiel Odeurs is ervan overtuigd dat het franchisemodel grote voordelen met zich meebrengt voor zowel franchisegever als –nemer. “Onze franchisenemers kunnen sneller doorgroeien”, legt de directeur uit. “Het is gemakkelijker om de stap te zetten en de kans op falen is veel kleiner via franchising. De nieuwe ondernemers hebben veel meer garantie via de franchiseformule.”

Als franchisegever zijn er volgens de directeur ook enorme voordelen aan verbonden. “Doordat de franchisenemer zelf ook investeert in de opstart van een nieuwe vestiging, gaan ze anders denken”, vertelt Odeurs. “Hun eigen centen zitten in het bedrijf waardoor ze meedenken en actief participeren. Als franchisegever kan je erop vertrouwen dat deze mensen het beste van zichzelf geven. Het zorgt ervoor dat wij echt kunnen rekenen op onze franchisenemers.”

KwadrO stelt als franchisegever als prioriteit alles in het werk om de franchisenemer te begeleiden bij het opbouwen van een goede en succesvolle zaak. “Het is onze prioriteit om de franchisenemer te helpen bij het opstarten van een nieuw filiaal”, legt directeur Odeurs uit. “We gaan volledig meedenken bij de uitbouw. Zo ondersteunen we bijvoorbeeld bij de publiciteit en delen we onze know-how.”

De relatie tussen franchisegever en –nemer wordt door KwadrO gezien als een echte samenwerking met voldoende vrijheid voor de franchisenemer. “Wij hebben een zeer hechte relatie met onze franchisenemers”, vertelt Michiel Odeurs. “We zien het echt als een samenwerking waarin beide partijen tot een hoger niveau gebracht worden. KwadrO is een familiale omgeving waarin de franchisenemers een grote mate van vrijheid kennen. We zien onze franchisenemers niet als winkeluitbaters, maar als echte ondernemers die na drie jaar volledig zelfstandig een eigen zaak uitbaten. Dat is volgens mij ook onze sleutel tot succes. ”

KwadrO is momenteel op zoek naar dergelijke zelfstandige ondernemers voor hun uitbreidingsplannen. Het bedrijf wil de vertegenwoordiging in Vlaanderen de komende vijf jaar verdubbelen. Op langere termijn staat ook een verdere expansie in Wallonië en Brussel op de agenda. PB

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met KwadrO?
Bezoek voor meer info onderstaande link:
http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=480


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis