Côté Sushi - Juli / Augustus / September

Kvik opent deze week twee nieuwe winkels in België!

Het gaat resp. om het 19e en 20e verkooppunt van het Belgische netwerk van de keten. Beiden hebben een oppervlakte van een 350 m².

Kvik is momenteel met een netwerk van meer dan 130 verkooppunten aanwezig in Scandinavië, Nederland, Spanje, Thailand en België. In ons land heeft Kvik een netwerk van 18 verkooppunten, verspreid over het hele land.

De keten is nog altijd op zoek naar kandidaat-franchisenemers voor verschillende concrete projecten met opening in 2013 (2 in Luik - Marche en Famenne - Oostende) maar is ook op zoek naar kandidaten voor andere regio`s zowel in Vlaanderen als Wallonië, naargelang de kans zich voordoet.

Het "Belgisch" team bestaat uit Peter Verplancke, Directeur Verkoop voor België, Nederland, Frankrijk en Spanje (voormalig CEO van Habitat France) en Dimitri Stockbroeckx, Retail Area Manager, die tevens verantwoordelijk is voor de uitbreiding van het Franse netwerk. Verleden jaar hebben de eerste twee winkels hun deuren geopend in de regio Parijs (Villabé en Buchelay).

De expansie van de keten bij onze Franse buren zal dit jaar voortgezet worden met de opening van 5 verkooppunten in de regio Parijs, in Nantes en Lyon.

Voor meer informatie over de franchise van de Kvik keten, kan u klikken op het logo van het merk in onze rubriek "formules die rekruteren".


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis