Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Kvik neemt een nieuw verkooppunt in Jemappes in gebruik en onthult er als Europese première zijn nieuw concept

Het gaat om het zestiende verkooppunt in België, en het uitgebaat worden door franchisenemer Fabrice Deligne.

Tegelijk met de lancering van Basiq vernieuwt de keten zijn communicatie, door een nieuw, ietwat ongewoon personage voor de keukensector ten tonele te voeren, dat de boodschappen van Kvik moet uitdragen. Het gaat om een clown die de man of vrouw voorstelt die niet voor Kvik gekozen heeft. Het hele nieuwe gamma goedkope keukens maakt al gebruik van dat personage om de voordelen aan de klanten uit te leggen.

Kvik zal ook zijn eerste stappen op de Franse markt zetten, waar de eerste twee winkels in maart de deuren zullen openen. Kvik is echter niet aan zijn proefstuk toe in Frankrijk. In 2008 immers had het een eerste franchisewinkel in het zuiden van het land, die echter al snel zijn deuren moest sluiten. De nieuwe winkels zullen, met uitzondering van de eerste twee, in de regio Parijs liggen.

In België is Kvik op zoek naar franchisenemers in de volgende steden: Aalst, Roeselare, Sint-Niklaas, Oostende, Aarlen, Marche-en-Famenne en Luik.

Kvik zal trouw op de afspraak zijn op de beurs Franchising & Partnership 2012, die plaats heeft op 28 en 29 maart 2012 op de Tour & Taxis site in Brussel. U kan er Peter Verplancke ontmoeten, Market Director voor België, Nederland en Spanje, en Dimitri Stockbroeckx, Retail Area Manager, die graag al uw vragen beantwoorden met betrekking tot de franchise van de keten.

Kvik zal dit jaar ook deelnemen aan Batibouw op Brussels Expo van 1 tot 11 maart.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis