Donutello - Banner September / Oktober / November

KVIK : Franchise in de kijker

Kvik zet zich sinds de oprichting in 1983 af tegen de gevestigde gebruiken in de keukensector door te werken met een eenvoudig en overzichtelijk gamma, transparente netto-prijzen, een snelle beschikbaarheid en een uitgebreid service-pakket. Deze kenmerken vormen de basis van het Kvik concept, samen met het karakteristieke Deense design.

Kvik keukens zijn een succes. Dat hebben wij echter te danken aan de samenwerking met goede partners, die met hun positieve energie de zaken én de dagelijkse samenwerking laten bloeien.

Ook al streven wij allemaal hetzelfde doel na, toch vereist het veel inzet en goede wil om Kvik franchisenemer te zijn. Aan de andere kant zul je ontdekken hoe interessant, leuk en lonend het is om met de producten van Kvik de kaders voor het keukenleven te scheppen en verantwoordelijk te zijn voor je eigen zaak.

Wordt een deel van het groeiende Franchise succes

  • Er zijn wereldwijd 150 Kvik winkels in 10 landen en de laatste jaren groeien vooral Noorwegen, Finland, Zweden, Denemarken, België, Nederland en Frankrijk.
  • De beste winkels hebben een omzet van meer dan 7 miljoen EURO met een EBIT van 8-10%.
  • De gemiddelde inkomsten voor een franchisenemer bedroegen afgelopen jaar DKK 1 miljoen (125.000 EUR.)
  • 4 van de 5 winkels halen het eerste jaar hun economische doelstelling.
  • Een winkel heeft meestal een totaal oppervlak van 500-700 m2, met 300-450 m2 showroom en 200-250 m2 magazijn/werkplaats

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis