Côté Sushi - Juli / Augustus / September

Kruidvat opent tweede vestiging in Deinze in Driespoort Shopping

De holding A.S. Watson Health & Beauty Benelux, moederbedrijf van Kruidvat, gelooft sterk in de koopkracht van de stad en de toplocatie van de tweede winkel. Het nieuwe filiaal zal openen in Driespoort Shopping op een oppervlakte van 400m².

Met de komst van Kruidvat besluit Hendrik De Keukeleire, projectontwikkelaar van Driespoort Shopping Deinze, dat het shopping center stilaan een compleet en gevarieerd aanbod kan voorleggen. Eerder al openden er Albert Heijn, de Speelvogel, Action en Interieur Van Kerkhove.

Binnenkort openen Grand Café Driespoort en Atita papierwaren in het shopping center. En in februari 2016 openen Molders Schoenen en Mode en Oxygen Fitness er hun deuren. Momenteel zijn er in Driespoort Shopping Deinze nog twee panden beschikbaar met een winkeloppervlakte van ongeveer 400 vierkante meter.

Kruidvat is onderdeel van A.S. Watson Health & Beauty en heeft in België meer dan 200 winkels. Wereldwijd heeft het ongeveer 2.000 vestigingen. Ook parfumerieketen ICI Paris XL behoort tot A.S. Watson.PB


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis