ENJO - Q4 Banner

Kaldi Koffie & Thee gaat ook in Duitsland winkels openen

Om de deur te openen voor het starten van Kaldi-vestigingen in Duitsland, is Kaldi onlangs een samenwerking aangegaan met ADVICO AG Billy. Voor de retailactiviteiten in Duitsland is recentelijk tevens Kaldi Germany GmbH opgericht.

Kaldi bestaat in februari 15 jaar en sinds 2000 is deze franchiseformule aantoonbaar succesvol gebleken. Het merk Kaldi staat naar eigen zeggen voor uitstekende koffie- en theespecialiteiten. In de winkels van Kaldi zijn klanten welkom voor de aanschaf van kwalitatief hoogstaande koffie en thee en koffiemachines, waarbij ze kunnen rekenen op een gastvrij onthaal in een dito sfeer. Zoals klanten bij Kaldi gewend zijn kunnen ze in elke Kaldi-vestiging terecht voor al hun vragen op het gebied van koffie en thee. Vanzelfsprekend voor een koffie- en theespeciaalzaak worden klanten door de franchisenemer en zijn of haar medewerkers van de betreffende Kaldi-winkel ook voorzien van een vakkundig en professioneel aankoopadvies.

Tevens bestaat er de mogelijkheid voor klanten om zelf in de winkels van Kaldi te genieten van verschillende soorten koffie en thee. Kortom: in de vestigingen van Kaldi staat de koffie- en theebeleving van klanten centraal.

In de vestigingen van Kaldi Koffie & Thee vinden klanten tot slot alleen kwaliteitskoffies, die volgens de strenge kwaliteitsnormen van Kaldi zijn geproduceerd.

Meer informatie in de nabije toekomst over de activiteiten van Kaldi Germany GmbH vind je op deze site

http:// /company.php?lng=nl&annuaire_id=605

Bron: Kaldi Koffie & Thee


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis