Schrijf u GRATIS in voor de virtuele keukenbeurs

Jean-Pierre Roelands wordt directeur Winkelconcepten bij Colruyt Group

Als directeur winkelconcepten zal Jean-Pierre Roelands rapporteren aan Frans Colruyt, die als COO voor alle retailactiviteiten binnen Colruyt Group vrager was voor een dergelijke ondersteuning.

Jean-Pierre Roelands' huidige rol van commercieel directeur zal vanaf 1 juli in drie delen opgesplitst worden: directie productgroep promotie onder leiding van Tony De Bock, marketing en prijszetting. Huidig directeur-generaal Luc Rogge zal deze drie diensten aansturen.

Jean-Pierre Roelands (°1955) ging in 1973 aan de slag als verkoper in een Colruyt-winkel. Voordien had hij als student al regelmatig vakantiewerk gedaan bij Colruyt. Na zijn legerdienst werd hij snel gerant van een winkel in Brussel, waar hij zijn commerciële feeling ten volle in de praktijk kon brengen. Al snel werd hij regiomanager in Vlaanderen, om nadien in 1987 op 32-jarige leeftijd op te klimmen tot verkoopdirecteur voor Wallonië. Drie jaar later, in 1990, werd Jean-Pierre Roelands commercieel directeur voor Colruyt in heel België.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis