Download Gratis uw Franchise startersgids

IXINA viert 35 jaar franchising en zet verder in op Vlaanderen

Het merk Ixina, dat van Belgische oorsprong is, is vandaag aanwezig in een tiental landen en beschikt in totaal over 149 winkels, meestal in franchiseneming.

België is de referentiemarkt voor IXINA. Met 43 verkooppunten, waarvan 1 pilootwinkel in eigen beheer, vertegenwoordigt ons land alleen al 40% van IXINA's omzet. Ixina geniet heel wat bekendheid bij de Belgische consumenten, wat haar positie als marktleider op de Belgische keukenmarkt bevestigt.

“De markt evolueert vandaag snel, maar IXINA is van plan zich verder te blijven ontwikkelen en dit zowel in België als in het buitenland. In ons land gingen dit jaar opnieuw 3 nieuwe vestigingen open (Deinze, Aalst en Genk) en tijdens de volgende jaren voorzien we nog eens een twaalftal nieuwe openingen in Vlaanderen,” aldus Benoît Vrielinck, Algemeen Directeur Ixina België. “Ondertussen werd ook het nieuwe en unieke winkelconcept met 3D-ruimte overal geïntegreerd waardoor we de consumenten een nog betere service kunnen verlenen.”

Met het oog op de verdere uitbreiding van haar netwerk is IXINA dan ook steeds op zoek naar nieuwe franchisenemers. Wie interesse heeft, kan IXINA op 25 oktober bezoeken op stand B8 tijdens de beurs Ondernemen in Vlaanderen in Flanders Expo Gent.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis