Download Gratis uw Franchise startersgids

Ixina opent nieuwe winkel in Bree

Tom van de Kimmenade zal de dagelijkse leiding van de Ixina-winkel op zich nemen. Schoonvader Jean Ceyssens, en tevens oprichter van de Breese Tegelcentrale en het projectontwikkelingskantoor BIM, vatte het idee op om franchisenemer te worden van een Ixina-winkel. “Deze Ixina-winkel past volledig in ons familiebedrijf,” vertelt Tom van de Kimmenade. “We waren al thuis in de bouw van woningen en appartementen alsook in de interieurinrichting met het verkopen en plaatsen van parket, tegels en natuursteen, en keukens passen daar perfect bij. Het gebouw waarin de Ixina is gevestigd, hebben we trouwens zelf opgetrokken.” Tom van de Kimmenade zal de Ixina-winkel leiden samen met schoonzus Bie Ceyssens en 4 andere medewerkers. “We hebben geprobeerd om onze openingsuren zo goed als mogelijk af te stemmen op het drukke leven van onze klanten. Zo zijn we elke donderdag open tot 21u 's avonds en ook elke zondagnamiddag.”


In het nieuwe Ixina-winkelconcept staan keukendesign, professionele dienstverlening en technologie centraal. Per leefruimte kan de klant op een tv-scherm de verschillende kleuren, toebehoren, prijzen en promoties van de tentoongestelde keuken raadplegen.

Elke keukenadviseur zit aan een uitnodigend eiland en beschikt over een groot tv-scherm waarop de klant de samenstelling van zijn nieuwe keuken precies kan volgen. Als kers op de taart kan de klant plaatsnemen in de 3D experience room waar hij met behulp van een 3D-bril doorheen zijn nieuwe keuken kan wandelen.

Nog een nieuwigheid is het in de winkel centraal geplaatste “Atelier” waar de klant zijn keuken concreet kan samenstellen en personaliseren.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis