Registreren

Ixina opent nieuwe winkel in Aalst volgens uniek concept

De 400 m² grote winkel is opgedeeld in leefruimtes om een huiselijk gevoel te creëren zodat de klant zich optimaal kan inleven in elke keukenruimte. Ixina wil de klant voortaan een unieke ervaring bezorgen bij de aankoop van zijn nieuwe keuken.

“Ik begon mijn loopbaan bij Ixina in 1997 als verkoper in dienst van de hoofdzetel en ging nadien aan de slag in de Ixina-concept store in Drogenbos. Het enthousiasme van de collega-franchisenemers werkte echter zo aanstekelijk dat ik al gauw ook zin kreeg om mijn eigen Ixina-winkel op te starten. Dat gebeurde 7 jaar geleden toen ik een Ixina-winkel in Ninove opende. Vervolgens opende ik er een in Wetteren en daarna in Gent (Lochristi). Deze winkel in Aalst is dus mijn vierde Ixina-winkel maar de eerste die ik volgens het nieuwe concept open, wat het voor de klant nog aangenamer maakt om zijn keuken uit te kiezen,” aldus franchisenemer Patrick Smulders.

In het nieuwe Ixina-winkelconcept staan keukendesign, professionele dienstverlening en technologie centraal. Per leefruimte kan de klant op een tv-scherm de verschillende kleuren, toebehoren, prijzen en promoties van de tentoongestelde keuken raadplegen.

Elke keukenadviseur zit aan een uitnodigend eiland en beschikt over een groot tv-scherm waarop de klant de samenstelling van zijn nieuwe keuken precies kan volgen. Als kers op de taart kan de klant plaatsnemen in de 3D experience room waar hij met behulp van een 3D-bril doorheen zijn nieuwe keuken kan wandelen.

Nog een nieuwigheid is het in de winkel centraal geplaatste “Atelier” waar de klant zijn keuken concreet kan samenstellen en personaliseren. In deze interactieve demonstratiezone wordt immers een overzicht geboden van de verschillende functionaliteiten zoals de soorten spoelbakken en kranen, handvaten, verlichting, opbergsystemen en afvalemmers. De klant kan hier ook een keuze maken uit het grote aanbod kleuren en materialen wat betreft de keukendeuren en werktabletten.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis