Delitraiteur - Oktober/November/December

Ixina opent nieuwe vestiging in Lommel

Franchisenemer Tom van de Kimmenade zal de dagelijkse leiding van de 600 m² grote IXINA-winkel met 18 tentoongestelde keukens op zich nemen. "Vorig jaar besliste ik om mee in het IXINA-verhaal te stappen en een eerste winkel in Bree op te starten en vandaag opent mijn tweede winkel in Lommel de deuren. Het unieke IXINA-winkelconcept slaat aan bij de consument en vooral de 3D-demonstratie die trouwens een primeur is in België. Ik heb mijn ervaring op het vlak van interieurinrichting opgedaan in het bedrijf van mijn schoonvader en zakenpartner Jean Ceyssens dat actief is in de bouw van woningen en appartementen en de verkoop van parket, tegels en natuursteen." Tom van de Kimmenade zal de Ixina-winkel leiden samen met 4 andere medewerkers. "We willen zo toegankelijk mogelijk zijn voor onze klanten en hebben ervoor gekozen om dagelijks geopend te zijn, zelfs op zondagnamiddag."

Over uw keuken is nagedacht

Het succesrecept van IXINA schuilt in het franchiseconcept. In elk IXINA-verkooppunt staat een gedreven en ervaren zelfstandige franchisenemer die werkt volgens de IXINA-filosofie maar zijn team op zijn eigen manier aanstuurt. Elk IXINA-verkooppunt zorgt gemiddeld voor 5 rechtstreekse en 5 onrechtstreekse jobs.

Beleef je keuken in 3D

IXINA lanceerde het unieke 3D-concept, waarbij de klant met behulp van een 3D-bril doorheen zijn nieuwe keuken kan wandelen. Ook het in elke winkel centraal geplaatste "Atelier" is vernieuwend. Hier kan elke klant zijn keuken concreet samenstellen en personaliseren. In deze interactieve demonstratiezone wordt immers een overzicht geboden van de verschillende functionaliteiten zoals de soorten spoelbakken en kranen, handvaten, verlichting, opbergsystemen en afvalemmers. De klant kan hier ook een keuze maken uit het grote aanbod kleuren en materialen wat betreft de keukendeuren en werktabletten. Wie technische informatie over de elektro-apparaten wil, kan die terugvinden via een tv-scherm met touch screen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis