Dienstverleners

Ixina opent 730m² grote winkel in Leuven volgens uniek concept: beleef je keuken in 3D

De 730 m² grote winkel biedt plaats aan een 30-tal tentoongestelde keukens en is opgedeeld in leefruimtes om een huiselijk gevoel te creëren. Op die manier kan de klant zich optimaal inleven in elke keukenruimte. IXINA wil de klant voortaan een unieke ervaring bezorgen bij de aankoop van zijn nieuwe keuken.

Ivar Sleuwaegen is de zaakvoerder van deze IXINA-winkel in Leuven: “Ik ben reeds een 8-tal jaren actief geweest als winkelverantwoordelijke van de IXINA in Vilvoorde. Hierna kreeg ik zin om zelf een IXINA-winkel op te starten. Het is dan ook met trots dat ik vandaag als franchisenemer een van de grootste IXINA-winkels van het land open.” Ivar Sleuwaegen zal de IXINA-winkel leiden samen met 4 andere medewerkers.

Winkelen in 3D

In het nieuwe IXINA-winkelconcept staan keukendesign, professionele dienstverlening en technologie centraal. Per leefruimte kan de klant op een tv-scherm de verschillende kleuren, toebehoren, prijzen en promoties van de tentoongestelde keuken raadplegen.

Elke keukenadviseur zit aan een uitnodigend eiland en beschikt over een groot tv-scherm waarop de klant de samenstelling van zijn nieuwe keuken precies kan volgen. Als kers op de taart kan de klant plaatsnemen in de 3D experience room waar hij met behulp van een 3D-bril doorheen zijn nieuwe keuken kan wandelen. Uniek in België!

Nog een nieuwigheid is het in de winkel centraal geplaatste “Atelier” waar de klant zijn keuken concreet kan samenstellen en personaliseren. In deze interactieve demonstratiezone wordt immers een overzicht geboden van de verschillende functionaliteiten zoals de soorten spoelbakken en kranen, handvaten, verlichting, opbergsystemen en afvalemmers. De klant kan hier ook een keuze maken uit het grote aanbod kleuren en materialen wat betreft de keukendeuren en werktabletten. Wie technische informatie over de elektro-apparaten wil, kan die terugvinden via een tv-scherm met touch screen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis