Gecon

Ixina lanceert nieuwe website

Het valt meteen op als je de home page bezoekt: paginagrote foto's van keukens waarvan je met behulp van de ‘simulator-knop' telkens de kleur van de fronten en de muren kan wijzigen. De website werkt bijzonder inspirererend en geeft zin om verder op ontdekking te gaan. En dat is nu net de bedoeling van de nieuwe website www.ixina.be.
Ixina wil de klant op deze manier vooral inspireren en zin doen krijgen in meer, zodat de klant uiteindelijk een Ixina-verkooppunt binnenstapt. Alvorens dit te doen, kan de klant op de website via Google Street View in elke Ixina-winkel al online een kijkje gaan nemen. Hoe ziet de winkel eruit? Welke keukens staan er? Een functie die door de klanten vaak wordt gebruikt. Geen probleem voor wie de website op zijn smartphone of tablet wil bekijken. Dankzij het responsive web design past het beeld zich automatisch aan je toestel aan.
Niets zo leuk als online meteen aan de slag kunnen met je eigen keukenproject. Ook dat is voortaan mogelijk op www.ixina.be. Met behulp van IXINA 3D, de nieuwe online designtool van IXINA, ontwerp je zelf de keuken van jouw dromen.
Eerst teken je de keuken in enkele eenvoudige stappen zelf. Daarna zoekt de tool voor jou de opstellingen die de beschikbare ruimte van je keuken optimaal
benutten. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is de opstelling kiezen die je het meest bevalt en de inrichting: afwerking, spoelbak, oven, kookplaat, decoratie, ...
Het resultaat is een keuken in 3D die je vanuit alle hoeken van dichterbij kunt bekijken. Met één muisklik verander je de kleuren, materialen, het werkblad of zelfs de algemene indeling.
Bovendien geeft de IXINA 3D tool je ook een prijsindicatie zodat je een idee hebt hoeveel je ideale keuken zou kosten, uiteraard zonder rekening te houden met eventuele promoties die op dat moment gelden. Vervolgens stuur je je project door naar een door jou gekozen Ixina-winkel waar je alles rustig kan bespreken en men de exacte prijs zal berekenen.
Ixina speelt ook volop de kaart van zijn nieuwe slogan ‘Over uw keuken is nagedacht'. Onder de rubriek ‘Goed Bedacht' vindt de klant doordacht advies en slimme tips die vaak het verschil kunnen maken. Hoe richt ik mijn keuken zo praktisch mogelijk in? Hoe creëer ik zoveel mogelijk opbergingsruimte? Hoe zorg ik voor voldoende licht in mijn keuken? Welke oven past bij mijn gebruik? En op welke hoogte plaats ik die het best? Ixina wil de klant helpenmanier kan hij de oplossing kiezen die het best bij hem past.

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis