Kingribs - Februari/April

IXINA breidt verder uit en opent nieuwe winkel in kuurne

IXINA bereikt evenwicht maar zet expansie verder

Het is reeds sinds verschillende jaren dat de van oorsprong Belgische keukengroep IXINA zijn gestage expansie in Vlaanderen uitvoert. Dit jaar werden er 3 nieuwe winkels geopend, allemaal in Vlaanderen. Benoît Vrielinck, Algemeen Directeur IXINA Belgium : “Vandaag openen we onze 47ste winkel in Kuurne, een moment waar we lang naar hebben uitgekeken. Terwijl ons zwaartepunt voordien vooral in Wallonië lag, staan we vandaag even sterk in beide landsgedeelten. Momenteel telt het IXINA-netwerk 47 verkooppunten waarvan 22 in Vlaanderen, 22 in Wallonië en 3 in Brussel.

Maar daar blijft het niet bij. Ook in 2014 blijven we verder inzetten op Vlaanderen en zullen we nog eens 5 winkels openen in Sint-Pieters-Leeuw, Geel, Oudenaarde, Lier en Sint-Niklaas. Het is onze doelstelling om van 2014 tot en met 2016 in totaal 12 nieuwe verkooppunten in Vlaanderen te openen.”

Een nieuwe IXINA-winkel in Kuurne

Na een lange carrière bij winkelketen Delhaize De Leeuw, besliste Philippe Brunelli om een IXINA-winkel in Kuurne te openen. De 500 m² grote winkel is opgedeeld in leefruimtes inclusief 3D-ruimte zodat de klant zich optimaal kan inleven in de 18 tentoongestelde keukens.

Franchisenemer Philippe Brunelli was 27 jaar lang werkzaam bij Delhaize De Leeuw. Tussen 2000 en 2007 was hij tevens lid van het directiecomité van Delhaize De Leeuw België. In zijn laatste functie als Vice President Strategy Projects Delhaize Group heeft hij bijgedragen aan de internationale strategische ontwikkeling van de warenhuisketen. Zijn laatste project omhelsde de overname van 450 winkels in 5 landen van de Balkan. “Ik heb altijd een sterke interesse gehad in retail en wil mijn ervaring nu graag toepassen op mijn eigen IXINA-winkel. De sprong van voeding naar de keuken was snel gemaakt. Aangezien ik in het verleden veel ervaring heb opgedaan in de retail overal ter wereld, ben ik erg veeleisend geweest voor mijn eigen winkel die voorzien is van de allernieuwste milieuvriendelijke technologie en alle comfort.”


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis