VDBK - Februari/April

IXINA blijft verder uitbreiden en opent nieuwe winkel in roeselare (1)

Jochen Vanmeerhaeghe en Fabian Himpe beslisten om samen deze IXINA-winkel in Roeselare op te richten. De 650 m² grote winkel is opgedeeld in leefruimtes zodat de klant zich optimaal kan inleven in elke tentoongestelde keuken. Beide oprichters hebben ervaring in de keuken; Jochen als voormalig teamleider in de voedingsindustrie en Fabian was 24 jaar lang keukenplaatser. Fabian Himpe: “We willen zo snel als mogelijk werk maken van onze eigen plaatsingsdienst. Mensen komen bij ons niet alleen een keuken kopen, maar willen ook een perfecte plaatsing. Met mijn ervaring als keukenplaatser zal ik een eigen team van keukenplaatsers aansturen.” Jochen en Fabian zullen de IXINA-winkel leiden samen met 3 keukenadviseurs.

Winkelen in 3D

In het nieuwe IXINA-winkelconcept staan keukendesign, professionele dienstverlening en technologie centraal. Per leefruimte kan de klant op een tv-scherm de verschillende kleuren, toebehoren, prijzen en promoties van de tentoongestelde keuken raadplegen.

Elke keukenadviseur zit aan een uitnodigend eiland en beschikt over een groot tv-scherm waarop de klant de samenstelling van zijn nieuwe keuken precies kan volgen. Als kers op de taart kan de klant plaatsnemen in de 3D experience room waar hij met behulp van een 3D-bril doorheen zijn nieuwe keuken kan wandelen. Uniek in België!

Nog een nieuwigheid is het in de winkel centraal geplaatste “Atelier” waar de klant zijn keuken concreet kan samenstellen en personaliseren. In deze interactieve demonstratiezone wordt immers een overzicht geboden van de verschillende functionaliteiten zoals de soorten spoelbakken en kranen, handvaten, verlichting, opbergsystemen en afvalemmers. De klant kan hier ook een keuze maken uit het grote aanbod kleuren en materialen wat betreft de keukendeuren en werktabletten. Wie technische informatie over de elektro-apparaten wil, kan die terugvinden via een tv-scherm met touch screen.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis