Grando Keukens

Instant Beauté: voor het eerst op de beurs Franchising & Partnership 2012

De 7 vestigingen van de keten (Anderlecht, Elsene, Jette, Ukkel, Waver, Waterloo en St. Lambrechts Woluwe) combineren de adviezen van ervaren schoonheidsspecialistes voor in de winkel verkochte cosmetica, met professionele verzorging, dit alles in een instituut met een moderne en verfijnde architectuur (airco, zachte sfeermuziek).

Franchise.be heeft Gulsen Doyuran ontmoet, de Directrice van de keten, tijdens haar eerste deelname aan de beurs Franchising & Partnership.

Instant Beauté wil, nu de keten een stevige reputatie uitgebouwd heeft in het Brusselse, zijn netwerk verder uitbreiden via de franchise, niet enkel in die regio, maar in het hele land.

Aan de kandidaten franchisenemer wordt de keuze geboden tussen drie soorten instituten, naargelang de beschikbare ruimte, met een minimum van 80 m² voor het kleinste concept met 4 individuele verzorgingscabines, 8 cabines bij een middelgrote ruimte en 12 tot 13 cabines bij een instituut met 2 niveaus, en ruimten voor pedicure en manicure, douche enz. bij alle concepten.

Klik voor meer informatie over deze franchise op het logo van de keten in de kolom met adverteerders rechts op onze site.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis