Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

In Hasselt wordt al de vijfde Belgische Casa del Habano geopend

De zaakvoerster van La Casa del Habano in Hasselt is Dominique Gyselinck, een van de trotse vrouwelijke sigarensommeliers die ons land rijk is. Ze startte 4 jaar geleden haar eerste Casa del Habano in Knokke, vervolgens opende ze in mei 2013 een tweede zaak in Gent en nu is ook de tijd rijp om in de Hasseltse Aldestraat een nieuwe zaak te openen. In maart 2009 werd Gyselinck al bekroond met de titel van `Habanos Specialist` behaalde met onderscheiding in Cuba.

La Casa del Habano is een exclusief franchiseconcept van Habanos SA, een Cubaanse staatsonderneming die de rechten en verantwoordelijkheden heeft voor de wereldwijde commercialisering van de echte Cubaanse sigaren. De groep telt wereldwijd 172 winkels waarvan 5 in België.

La Casa del Habano verkoopte handgemaakte Cubaanse sigaren van topmerken zoals Cohiba, Montecristo, Partagas, Romeo y Julieta enz. Momenteel heeft Habanos een marktaandeel van zo`n 80% in België. In ons land worden er naar schatting1,7 miljoen handgemaakte sigaren verkocht.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis