Côté Sushi - Juli / Augustus / September

illiCO Verbouwingen eindigt het jaar 2012 in schoonheid: een groei met 15%

Deze positieve balans valt onder andere te verklaren doordat de mensen die werken aanvragen hun energiefactuur willen verlagen, maar ook beroep willen doen op een veilige oplossing voor die werken. In het huidige economische klimaat spoort de vrees om zijn aannemer failliet te zien gaan de klanten immers aan om een oplossing te vinden die waarborgen biedt.

Bij die vrees komt ook de moeilijkheid om betrouwbare vakmensen te vinden die ook nog eens beschikbaar zijn. Al die elementen versterken de vraag naar een oplossing die grote en kleine renovaties van het begin tot het einde in handen neemt.

illiCO Verbouwingen biedt een sleutel-op-de-deur oplossing met alle stiptheid van een groot bedrijf, maar ook met de soepelheid die vereist is op renovatiewerven en hun plaatselijke specifieke karakter.
Alle ondernemers die een bouwwerf via illiCO Verbouwingen realiseren beantwoorden aan zeer strenge criteria op vlak van kwaliteit en solvabiliteit en moeten het bewijs voorleggen van de risico`s waartegen zij verzekerd zijn.

Deze groei valt ook te verklaren door het globale aanbod waardoor illiCO Verbouwingen zijn klanten een kredietoplossing ter beschikking kan stellen (in samenwerking met Cofidis), en een dienst voor het aanvragen van premies en overheidssteun.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis