Belisol - April/Mei/Juni

Hoe Domino's Pizza razend snel uitbreidt in België

Domino's Pizza is ruim vijftig jaar geleden ontstaan in Amerika en heeft zich wereldwijd kunnen profileren tot de nummer 1 in het bezorgen en afhalen van pizza's. Momenteel is het bedrijf vertegenwoordigd op 70 internationale markten met meer dan 12.000 vestigingen over de hele wereld. Op de Belgische markt wil Domino's verder uitgroeien van 40 restaurants vandaag tot de grootste pizzabezorger van België.

De uitdaging is er één die volgens Domino's voor alle franchisegevers in België geldt, namelijk het verder ontwikkelen van het franchiseconcept. In België staat de franchiseformule nog tamelijk in de kinderschoenen en is het nog niet volledig ingeburgerd. Mensen hebben het daarom ook soms moeilijk om een startkapitaal te investeren in een franchisezaak. De uitdaging voor Domino's bestaat er in om mensen te motiveren en te overtuigen van de voordelen die verbonden zijn aan franchise. Dit proberen zij te doen via beurzen en allerlei andere kanalen, zoals het organiseren van lokale open deuren dagen, om in contact te komen met mensen die geïnteresseerd zijn.

Op vrijdag 8 juli heeft Domino's voor franchise geïnteresseerden een open deuren dag georganiseerd in Hasselt. Tussen 15.00 en 19.00 uur zijn geïnteresseerden welkom. Inschrijven hiervoor kan via de website https://www.dominos.be/nl/dominos-franchise of stuur een email met uw gegevens naar franchise@dominos.be .


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis