Johnny's Burger - Juni/Juni/Augustus

Hilton overweegt nieuw concept om jongeren aan te trekken

Hotelketen Hilton is een nieuw concept aan het ontwikkelen om jongeren aan te trekken. Door minder luxueuze kamers kan de prijs omlaag getrokken worden om zo een jonge generatie te bereiken. Onderzoek zou uitwijzen dat jonge mensen meer geven om een gezellige lobby en goede wifi, dan om luxueuze snufjes op hun kamer. Bovendien zijn millennials de snelst groeiende bevolkingsgroep die heel wat geld uitgeeft aan reizen.

CEO Chris Nassetta heeft bevestigd aan nieuwssite Business Insider dat de hotelketen inderdaad bezig is om de mogelijkheden te bekijken van een hotel dat meer "urban flair heeft en iets weg heeft van een micro-hotel."

In het nieuwe idee zouden sommige kamers in de Hilton Hotels er meer gaan uitzien als in eenvoudige hotels. Er zullen geen stoelen, bureaus of ijskasten meer in de kamer aanwezig zijn. In de badkamer zal men ook terugschroeven op luxe. Er zal enkel een douche aanwezig zijn. De laminaatvloer wordt vervangen door tapijten en ook de room service zou beperkter worden. Het is nog afwachten of deze ideeën ook effectief zullen doorgevoerd worden. PB


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis